Medlemmer

Christian Lolk Hauge (Født 1996)
Christian er stifteren af klubben tilbage i 2007 under navnet ‘Togklubben Junior’. Christian bruger en god del af sin fritid på modelbanen. Han har en forkærlighed for små tog og kører primært epoke 3. Udenfor togverdenen interesserer han sig også for bla. kongeligt porcelæn. Han er medlem af DJK og NSJK. Christian er uddannet elektriker, men læser historie på Københavns Universitet.

Jeppe Paludan-Müller (Født 1997)
Jeppe er klubbens første rigtige medlem, meldt ind umiddelbart efter oprettelsen af klubben. Jeppe har interesseret sig for tog og jernbaner siden barnsben og har en forkærlighed for tog med 4 vogne +. Hans hovedinteresse ligger i epoke 4 og 5, men han kan ligesom os andre også godt lide epoke 3. Derudover er han medlem af DJK.

Jeppe studerer i hverdagen på DTU som diplomingeniør i ‘Mobilitet Transport og Logistik’.

Oliver Lynge Løvgard (Født 1994)
Oliver kom ind i klubben kort efter Jeppe. Oliver kan rigtig godt lide at køre med epoke 3, og særligt gerne militærtog. Han har været med til at opbygge de første af modulerne, men har dog ikke sit eget endnu. Oliver har tidligere været aktiv hos Danmarks Jernbanemuseum.

Udover modeltogsverdenen, arbejder han hos DSB klargøring.

Leopold Broby (Født 1997)
Leopold har været medlem af klubben siden 2014 og har interessere i alle former for transportmidler. Hans primære interesser er dog tog og fly. Leopold er medlem af DJK, og har tidligere været aktiv hos NSJK. Idag er han meget aktiv indenfor svæveflyvning.
Til hverdag arbejder Leopold som pilot, og rejser meget.

Miles Kjær (Født 1998)
Miles har væres medlem af Modelbanebanden siden 2018. Han har, ligesom Leopold og Jeppe, også en stor interesse for fly, og ved særdeles meget om svæveflyvning. Miles foretrukne epoke er også 4 og 5, men hans egen samling indeholder modeltog fra alle epoker. Derudover har Miles stor interesse for patinering af modeltog. Til hverdag studerer Miles på DTU som diplomingeniør i ‘Mobilitet Transport og Logistik’ sammen med Jeppe.

Dennis Rico Hansen (Født 1999)
Dennis har været med i Modelbanebanden siden 2019, og har ligesom klubbens andre medlemmer en meget bred smag indenfor tog, både i virkeligheden og på modelbanen, selvom hans foretrukne epoke er 4, hvilket han også har meget materiel af. Dennis har også arbejdet for DSB klargøring, og arbejder nu med klargøring af S-tog.

Marcus Søes-Cybulski (Født 2007)
Marcus er et af klubbens nyeste medlemmer, og blev medlem af Modelbanebanden sammen med sin ven Lauge i 2021. Marcus foretrukne epoke er epoke 4 og 5, men hans egen samling af modeltog indeholder materiel fra alle epoker. Dette gælder også materiel fra de danske privatbaner, selvom hans favoritprivatbaner nok er de nordsjællandske, som han har en del materiel fra. Til daglig går Marcus i skole, og elsker at tage på spontan trainspotting.

Lauge Thoresen-Lassen (Født 2008)
Lauge blev medlem af modelbanebanden sammen med Marcus i 2021, hvor de begge deltog til vores udstilling i Mariehøjcentret. Lauges favoritepoker er også 4 og 5, men også han elsker at køre med materiel fra andre epoker, som han også selv har materiel fra. Derudover interesserer Lauge sig også for udenlandsk materiel, og han har selv en mindre samling svensk materiel. Til daglig går Lauge i skole, og i sin fritid elsker han også at tage på spontan trainspotting, eller andre togrelaterede aktiviteter.

Lars Lolk Hauge
Lars er klubbens formand og uden tvivl klubbens ældste medlem. Han stiftede sammen med sin søn, Christian, ‘Togklubben Junior’, i dag ‘ModelBaneBanden’, for at Christian kunne dele sin interesse for tog med jævnaldrende, og det er i høj grad Lars fortjeneste, at klubben eksisterer i dag.
Lars bruger en god del tid på sit epoke 3 inspirerede faste anlæg, som står til rådighed for klubben.
Lars er uddannet svagstrømsingeniør.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s