Medlemmer

Christian Lolk Hauge (Født 1996)
Christian er stifteren af klubben tilbage i 2007 under navnet ‘Togklubben Junior’. Christian bruger en god del af sin fritid på modelbanen. Han har en forkærlighed for små tog og epoke 3, og har i denne sammenhæng selv bygget en kørende Triangelmotorvogn. Udenfor togverdenen interesserer han sig også for bla. kongeligt porcelæn. Han er medlem af DJK, NSJK og ModelDampklubben. Christian er uddannet og arbejder som elektriker.

Jeppe Paludan-Müller (Født 1997)
Jeppe er klubbens første rigtige medlem, meldt ind umiddelbart efter oprettelsen af klubben. Jeppe har interesseret sig for tog og jernbaner siden barnsben og har en forkærlighed for tog med 4 vogne +. Hans hovedinteresse ligger i epoke 4 og 5, men han kan ligesom os andre også godt lide epoke 3. Derudover er han medlem af DJK.

Jeppe studerer i hverdagen på DTU som diplomingeniør i ‘Mobilitet Transport og Logistik’.

Jonathan Ellegård Borch (Født 1999)
Jonathan har en imponerende viden omkring tog, som uden problemer kan måle sig med vores andres. Han har haft interessen for tog med sig gennem hele livet.
Jonathan er frivillig aktiv i Danmarks Jernbanemuseum, og har tidligere været medarbejder på Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm. I Skjoldenæsholm er han færdiguddannet som konduktør.
Jonathan har sabbatår og bruger en god del af sin tid med arbejde hos Danmarks Jernbanemuseum.

Nikolas Kjer Welander (Født 1997)
Nikolas kan lide at køre med mange forskellige ting og epoker, men hans primære interesse ligger i at bygge på modulerne. Han er om muligt den mindst togintesserede af os alle, men han syntes det er spændende og finder det fascinerende. Nikolas’ musikalske engagement er at spille trommer.
Nikolas er under uddannelse som købmand.

Johan Sigurd Dahl (Født 1999)
Johan Sigurd har været medlem af klubben siden marts 2012. Johan Sigurd er især glad for dansk epoke 3 og 4, men tysk epoke 4 og 5 finder han også spændende. Johan Sigurd er i øjeblikket i gang med at bygge sit eget anlæg, der vil blive sønderjysk/tysk inspireret.  Johan Sigurd er også aktiv hos Danmarks Jernbanemuseum og bruger ligeledes en god del af sin tid her. I sommerhalvåret er Johan Sigurd en særdeles aktiv sejler.

Oliver Lynge Løvgard (Født 1994)
Oliver kom ind i klubben kort efter Jeppe. Oliver kan rigtig godt lide at køre med epoke 3, og har været med til at opbygge de første af modulerne. Han har dog ikke sit eget endnu. Oliver har før været aktiv hos Danmarks Jernbanemuseum, men er det ikke længere.

Udover modeltogsverdenen, arbejder han hos DSB klargøring.

Leopold Broby (Født 1997)
Leopold har været medlem af klubben siden 2014 og har interessere i alle former for transportmidler (primært tog og fly)
Leopold har været aktiv hos NSJK,
I hverdagen er han under uddannelse som pilot i Roskilde.

Lars Lolk Hauge
Lars er klubbens formand og uden tvivl klubbens ældste medlem. Han stiftede sammen med sin søn, Christian, ‘Togklubben Junior’, i dag ‘ModelBaneBanden’, for at Christian kunne dele sin interesse for tog med jævnaldrende, og det er i høj grad Lars fortjeneste, at klubben eksisterer i dag.
Lars bruger en god del tid på sit epoke 3 inspirerede faste anlæg i Allerød, som står til rådighed for klubben.
Lars er uddannet svagstrømsingeniør.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s