Nyt årti, nye tider, nye moduler!

Selvom vi er vel inde i 20’erne, er der sket mange opdateringer som vi simpelthen må dele. Vores seneste opslag er noget utidssvarende, og det var på tide at gøre noget ved det.

I 2021 begyndte vi at rydde op i vores fotoarkiv, og fandt de bedste billeder frem. Nu havde vi også udstillet i 10 år, men der var kun billeder fra den første udstilling. Vores hjemmeside har fået en tiltrængt men gennemgribende overhaling. Der er blevet lagt billeder op fra alle vores udstillinger gennem de 10 år. (kun 2016 mangler). Hjemmesidens layout er også blevet ændret en del, således at den nu burde være mere overskuelig, og tidssvarende. Derudover er der blevet lagt billeder op af vores byggeproces, så det nu er muligt at følge arbejdet med nye moduler, og se billeder fra da vi har bygget de gamle moduler. Der er også blevet lagt flere billeder op på hjemmesiden, af de faste anlæg som klubben har haft. Desværre er der intet fast klubanlæg mere, pga. en fraflytning, men nu kan arbejdet med modulbanen til gengæld intensiveres.

Så selvom det er længe siden at der sidst var et indlæg på hjemmesiden her, lever klubben stadig i bedste velgående, og der er pt godt gang i arbejdet med at bygge nye moduler. I Januar 2022 er der blevet færdigbygget 2 nye, og renoveret 2 gamle, og arbejdet vil fortsætte godt ind i Februar, hvor der arbejdes på 3 moduler.

Så tjek endelig vores “opdaterede” hjemmeside ud, og følg arbejdet med vores nye moduler. Kommer der ikke en udstilling tidligere, så ses vi til DMJU’s udstilling i efteråret. Vi glæder os i hvert fald.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s