Mariehøj Centret 2020

I starten af 2020, var MBB blevet tilbudt at deltage som udstiller i Mariehøj centret i gammel Holte, hvilket vi selvfølgelig sagde ja tak til. Vi fik en aflang plads på en opstillet scene, der stod i en af centrets sale. Her stod også nogle andre klubber der var med til udstillingen. Scenens gulv var imidlertid meget vakkelvornt, hvilket fik banen til nærmest at opleve jordskælv hver gang nogen løb rundt på scenen, hvilket skete tit da der kom særdeles mange børn til udstillingen. Desværre var MBB meget underbemandet på denne udstilling, da kun Christian og Lars havde mulighed for at deltage. Det endte dog med at blive en skøn udstilling, hvor både børn og voksne viste særdeles stor interesse for vores anlæg.

Da vi ikke havde så meget plads, lod vi Martofte, True og Duemose blive hjemme, og nøjedes med at lave en punkt-til-punkt bane fra Torsted til Nilstrup, og videre til havnen, vi havde dog stadig kasernen med, og Nørre Rind, så der var masser af muligheder for godskørsel. Desværre blev heller ikke denne udstilling særligt fotograferet, så vi kan ikke vise så meget om hvor fedt det faktisk var at være med.

Modulerne er taget af hylderne, og skal nu bare sættes op.
Som naboer havde vi det amerikanske anlæg.
Udsigt over hallen, og scenen som banen kom til at stå på.
Så var banen sat op, og vi var klar til kørsel.
I løbet af dagene blev der kørt både med nyt og gammelt.
BNS-styrevogn på Nilstrup station.
Mange folk kom og så på vores bane. I baggrunden ses Nilstrup, hvor Christian taler med nogle af de yngre gæster.

Herfra sagde vi tak for et par hyggelige dage. Meningen var oprindeligt at vi skulle have udstillet igen i starten af 2021, men dette var jo desværre ikke muligt pga corona. Heldigvis får vi chancen igen i November 2021, og mon ikke der også kommer et bredt publikum igen denne gang.